menu ☰ menu search

Cranberryweek 2017

Photo

't Is goud. Rood goud. En het groeit in het wild, alleen op Terschelling en Vlieland. In het najaar oogsten de Vlielanders de cranberry’s en dat vieren we! In de herfstvakantie staat Vlieland daarom in het teken van de Cranberryweek!

Tijdens deze week worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Een breed programma, voor jong en oud. Zo wordt het eerste vaatje geveild op de Cranberrymarkt en zijn er diverse excursies en proeverijen op unieke locaties. Daarnaast bent u van harte welkom voor een heerlijke lunch in het tijdelijke restaurant midden in de cranberryvelden.

Ook voor de jonge eilandbezoeker zijn er tal van leuke activiteiten. Zo is er een kindertheater waar kinderen hun eigen voorstelling opvoeren.

Of ga een dagje cranberry’s plukken met Berry Cranberry om daarna je eigen jam te maken. En laat u eens verrassen door een speciaal cranberrymenu in één van de restaurants op Vlieland. De winkels in de Dorpsstraat staan vol met cranberrysouvenirs. Van jam, compote, chutney en gedroogde snoepbesjes tot sap, likeur en cranberrythee

Website: www.cranberryweekvlieland.nl

Weitere Veranstaltungen auf Vlieland

Here Comes The Summer
Here Comes The Summer
 
Into the Great Wide Open
Into the Great Wide Open
Anfang Mai
Ankunft des Heiligen Nikolaus
Ankunft des Heiligen Nikolaus
 
Tag des offenen Denkmals
Tag des offenen Denkmals
Samstag 9. — Sonntag 10. September 2017
Weihnachten auf Vlieland
Weihnachten auf Vlieland
Freitag 23. Dezember 2016 — Freitag 6. Januar 2017
Ganze Liste

Tips